Hestia . Wanita's Choco Puff

Hestia . Wanita's Choco Puff

perjantai 17. joulukuuta 2010

Kesäpäivillä


Voi sentään, miten tuo Isopomo on laiska kirjottammaan. Miulla kyllä ois vaikka mitä asiaa, mutta tuo vaan laikottelloo. Miähä olin sielä Bostonien kesäpäivillä. Siellä oli oikein mukavaa ja miä näin sielä monta lajitoveria. Sielä oli miun tuttujaki Topi ja Teppo ja Unna ja Speedy ja vaikka ketä, niin ja tietysti Panda! Isopomo ol sielä ihan sekasi, se vaan touhus omia hommiaan ja anto miut poikasa hoitoon. Miä olin siitä ensi vähän ihmeissäin, mutta sit miä ymmärsin, että paljon rennompaa on meno, kun saahaan nuoret olla keskenämme. Sielä oli kaikenlaista ohjelmaa ja miäkin yritin olla mukana. Meitä opetettiin kaatamaan keiloja. Miä en kyllä ymmärrä minkä tähe, kun heti kun miä sain sen keilan kaavettua ne nosti ihmiset sen pystyyn takasin. Sittehän miä hokasin, että meiän tehtävä oli vissiin leikittää niitä ihmisiä ja kaataa keiloja koska niistä keilan pystyyn nostaminen on niin mukavaa! No olihan se jonkinmoista aivojumpaa noille ihmisille vaikka miä en siitä niin hirvees perustanu.

Sitte myö pelattiin jalkapalloo. Miä en siitä yhtään tykkää, mutta Panda pääs loistamaan....sehän ol harjotellu koko kesän. Miä tuumasin, että tuotahan miä oon jo nähny.
Isopomo kävi hakkee miut kentältä pois. Voi kauhistus se hölmö vei miut semmoseen pieneen huoneeseen. Siellä oli yks nainen, joka otti miusta verikokkeen. Siitähän miä en yhtään tykänny, mutta annoin ottaa, että ei tulisi mitään ärhämää. Aattelin, että sillä viisiin pääsee loppujen lopuksi helpommalla.
Enne kottiin lähtöä myä jouvvuin vielä tekemään yhten tempun ihan kaikkiin nähen. Miähä vaan kierähin kun käskettiin ja sitten kävelin pois. Kotimatkalle miä läksin Pandan kanssa yhessä toisella autolla kun tuo Isopomo. Sekun vaan jatko sitä levotonta heilumista ees taas niin ol parempi jättää se sinne jäähyttelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti