Hestia . Wanita's Choco Puff

Hestia . Wanita's Choco Puff

torstai 19. elokuuta 2010

Ihana Iiris ja kaivinkonehommia!

Miun juoksut meni pois ja Panda tuli takas meille. Miä olin ihan riemuissain kun se tuli. Niin myö sitten saatiin lupa olla yhessä pihalla, kun Isopomo ensin meitä seuras ja totes, että miä en ennää Pandaa kiinnosta....siis sillai. Myöhän lähettiin sitten vähän seikkailee, ja miä kuulin kun Isopomo huuteli, mutta miä en ollu tietäkseinkään. Eikä ollu Pandakaan. Myö mäntiin ihan suoraan tuohon kahen naapurin piähän Iirikselle. Isopomo ei oo tieny, että myö käyään välillä Iiristä tietämässä. Iiris on niin mukava ihminen ja se ilahtuu ihan hirviästi aina kun myö tullaan. Se rapsuttaa ja antaa meiän juosta sen mökin kuistilla. Iiriksellä on kiva nauru ja se nauraa... ja paljon. Myö tutkitaan aina sen koko tontti ja ajetaan vesilinnut pois sen rannasta. Palkaks myö saahaan jokunen makupala. No, kun myö mäntiin sinne Iiriksen rantaan ja miä kuulin, että Isopomo huutelee, niin miä aattelin, että kun ollaan ihan hiljaa niin se ei kyllä huomaa missä myö ollaan. Miä katoin Pandaa sillä viis, että oo nyt kerrannii hiljaa. Kohta miä kuulin askeleita soratiellä ja arvasihan miä, että Isopomo on tulossa. Niin myö kärähettiin meiän salapaikasta! Isopomo tuli Iiriksen terassille ja löys meiät sieltä makoilemasta. Iiris kerto sille, että myö ollaan käyty ennenkin ja että Iiris tykkää niin mahottomasti, että myö käyään. Iiriksen mielestä myö ollaan ihanat kaksoset. Miä katoin, että Isopomoa vähän nolotti, kun se antaa meiän niin vappaasti liikkuva meiän kulmilla. Se sano, että meitä pittää ruveta pitämään liekassa. Siihen onneks Iiris sano, että ei ainakaan sen takia, että myö välillä käyään sitä kattomassa. Iiris lupas sannoo Isopomolle heti jos myö ollaan sille harmiksi. Sitten ne jutteli pitkään siinä terassilla ja Iiris nauro ja kerto juttuja siitä, mitä myö ollaan kaikkea sen kanssa kesällä tehty.

Isopomo paimens meiät kottiin ja loppuilta meillä meni vahtiessa kun Isäntä teki kaivinkone hommia. Miä oon tosi tarkkana ja vahin ihan jokkaisen kauhasun. Ne kun nuo kaivinkonneet on tuolle Isännälle vuan harratus, niin se ei kyllä ole kovin kätevä niien kanssa. Siks miun pittää vahtii ettei se tee mittään töllön töitä.
Tällä kertoo se sai niin paljon aikaan, että sai kaivettua vesijohot uuesta kaivosta talloon. Isopomo sannoo, että nyt meilä on paljon parempi vesi kun vanhassa kaivossa oli. Miua se kyllä ei paljo hetkauta...miähä juon kesäaikaan järvestä!
P.S. Isopomo käsk sannoo, että miun juttuja voip vappaasti kommentoia ja vaihtaa sen kanssa ajatuksia koiriin kanssa elämisestä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti