Hestia . Wanita's Choco Puff

Hestia . Wanita's Choco Puff

tiistai 1. helmikuuta 2011

Metsänhaltijan puuhasteluja

On niin mukavaa kun pakkaset on hellittäneett, kun myö ollaan kovia ulkoileemmaan Hipan kanssa. Se olisi kyllä tuo Isopomo vähän voinu harkita tarkemmin tuon Hipan nimeä. Hippa kun on sama kun metsänhaltija suomalaisessa mytologiassa. No, miä oon huomannu, että Hippa hinkuu ihan mahottomasti mehtään. Se pyrkii menemään vaikka umpihangessa. Miä en voi käsittää miten pentu voi olla niin tyhmä! Sen miä vielä sulatan, että se ei ymmärrä, mutta kun se ei taia ees tuntee, miten himputin kylmää umpihangessa kahlaaminen tekkee. Se könöttää sitten surkeen näkösenä kun jalat jäykettyy ja kangistuu. Miä oon sille yrittäny näyttää, että kun auratuilla alueilla liikkuu rivakasti, niin ei tuu kylmä. Ei vaan taho mennä jakeluun. Niinku sekkään ei taho mennä jakeluun, että sisälle ei pissata. Sitten se pentu ei taho pittää vaatteita...no sen miäkin ymmärrän kun en taho miäkään.

Hyvin tuon Hipan kanssa tulloo toimeen, kun välillä vähän ojentaa. Vähän sitä on onneksi tarvinnu ojentaa, mutta kahta miä en siiä; miun kupille ei mennä ja miun lempi pehmolelu on vaan miun. Muutoin tuo saapi olla niinkun haluaa. Miä oon huomant, että Isopomo joutuu ojentammaan sitä vähän muustakin mm. puukorin sisällön puremisesta, kirjotuspöyän jalan uuelleen sorvaamisesta. Miä luulen, että Hipasta tulis hyvä puuseppä. Se kun niin rakastaa puuta, niin sisällä kun ulkonakin.

Toinen hyvä ura sille kehittys keräilijänä. Se hamstraa kaikki tavarat sen ommaan pettiin. Miä en voi ymmärtää miten elukka voip rakastaa tavaraa, rätei ja lumpui!Tässä meiän Hippaliina ulkoilee.........


.........ja tässä myö levätään ulkoilun jäkeen takan edessä.

2 kommenttia:

  1. Hestialla on aivan ihana nimi! Ja hyviä kuvia blogi täynnä, oli pakko jäädä selailemaan vanhempiakin postauksia kun tänne eksyin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos. Eri maiden mytologiat ja tarut ovat inspiroineet näiden koiruuksien nimivalinnassa. Hestia on kyllä nimensä mukaisesti kodin jumalatar:)

    VastaaPoista