Hestia . Wanita's Choco Puff

Hestia . Wanita's Choco Puff

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Vieraita ja vipellystä

Tässä oon Speedyn kanssa


Kyllä sunnuntai oli toimelias päivä. Minä kuulin, että nyt tuli auto pihaan. Isopomo alko vääntää Pandalle pantaa kaulaan. Vissiin, kun ei oikein tieny miten se Panda ottaa miun kaverin Speedyn vastaan. Sano, että saapi erotettua koirat helpommin kun on panta. Höh sanon minä! Painimaanko se luuloo että ne ruppee? Jos tässä huushollissa joku on tappeluhalune niin se on kylä tuo Isopomo ite. Ei se kehekään kiinni käy, mutta haukkuu ihan mahottomasti välilä kun asiat ei mee ihan sen mielen mukkaan. Niin, ei se meille hauku, mutta noille ihmisille.

No sieltähän se Speedy tuli. Miä jouvuin ensi vähän kahtelemmaan, miten Panda yritti tehä sille selväks että tää on sen oma paikka ja muien koirien pittää sen paikkoo kunnioittoo. Kun ne sai asiat selvitettyä myö piästiin oikeen mukavasti leikkimään. Myö Speedyn kanssa jaksettiin juosta kovasti, mutta Panda kun on vähän laiska, niin sitä välilä kehtuutti. Isopomo pisti Pandan välillä sisälle kun myö Speedyn ja sen emännän kanssa leikittiin vähän näyttelemistä. Isopomo sano, että koreografia on opittava, jotta tanssi sujjuu. Myöhän opeteltiin sitten sitä koreografiaa. En kyllä tiiä mitä tuo tarkottaa, mutta mukavaa oli. Ihmiset joi kahvia ja ilmakaan ei ollu huono pihalla istuksia.
Se Speedy sitten lähti kottiin ja myö oltiin Pandan kanssa aika väsyneitä. Eihän siinä kauan menny kun meille tuli kyllään Peppi. Peppi on viis vuotias spanieli, yhtä paljo Englannista kun miä Bostonista. Panda on ihan mahoton sen Pepin perrään. Miä sain olla aika rauhassa kun ne jolkotteli pitkin tonttia. Vähän miä yritin sitä Peppiä kuonosta kun se hollille osu ja Isäntä kysy Isopomolta, että mitä se Hestia nyt? Isopomo vastas: "Ei mittään, noinhan se nainen käyttäytyy, jos vieraita narttuja alkaa pyöriä nurkissa". (Tässä miä voin teille paljastaa, että kyllä se Isopomo on aika tiukkana miulle, jos miä erehyn rähjäämään tosissain). Illalla myö oltiin niin väsyneitä! Panda ei ole tännään jaksanu tehä muuta kun nukkua ja miäkin oon vaan leppäily.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti